Kasvistagine - Yhteishyvä

Kasvistagine

???
Tagine on sekä marokkolainen padassa valmistettu ruoka että padan nimi.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Ruusukaalia
3 kpl
Porkkanaa
300 g
Lanttua
1 kpl
Paprika
4 kpl
Valkosipulinkynttä
3 kpl
Punasipulia
1 kpl
(290 g) kikherneitä
1 kpl
Sitruuna
1 kpl
Chili

HAUDUTUSLIEMI

5 dl
Kasvislientä
1 - 2 kpl
Kanelitankoa
1 tl
Juustokuminaa
1 tl
(savu)paprikajauhetta
1/2 tl
Kurkumaa
1 tl
Inkivääriä
1 tl
Suolaa
1 rkl
Siirappia tai hunajaa

Näin teet

1

Halkaise ruusukaalit, paloittele porkkanat, paprika ja lanttu. Lohko sipulit, huuhtele kikherneet siivilässä. Viipaloi valkosipulinkynnet ja hyvin pesty sitruuna. Puolita chili. Pane kasvikset ja kikherneet uunivuokaan tai pataan. Kuumenna kasviliemi, lisää joukkoon mausteet. Anna liemen hautua hetki. Kaada liemi kasvisten päälle, peitä astia kannella tai foliolla. Kypsennä taginea 200-asteisessa uunissa 1 1/2 tuntia. Tarjoa couscousin kanssa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.9.2016
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja11 g63 g
Proteiinia3 g16 g
Rasvaa1 g8 g
Kuituja4 g26 g
Energiaa kj325 1948
Energiaa kcal78 465

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • Chili

  • Kanelitankoa

  • 1 tl Juustokuminaa

  • 1 tl (savu)paprikajauhetta

  • 0,5 tl Kurkumaa

  • 1 tl Inkivääriä

  • 1 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja11 g63 g
Proteiinia3 g16 g
Rasvaa1 g8 g
Kuituja4 g26 g
Energiaa kj325 1948
Energiaa kcal78 465

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • Chili

  • Kanelitankoa

  • 1 tl Juustokuminaa

  • 1 tl (savu)paprikajauhetta

  • 0,5 tl Kurkumaa

  • 1 tl Inkivääriä

  • 1 tl Suolaa

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.