Jos käytät puisia varrastikkuja, liota niitä vedessä 15 minuuttia, etteivät ne syty palamaan grillissä. Pese ja viipaloi kesäkurpitsa. Leikkaa halloumi reilunkokoisiksi kuutioiksi. Viipaloi maissit tukevalla veitsellä. Leikkaa maissiviipaleisiin pienet ristiviillot keskelle, niin ne on helpompi pujottaa vartaisiin. Puhdista herkkusienet ja huuhtele tomaatit.
Pujota grillivartaisiin vuorotellen kasviksia ja halloumia. Sivele vartaat öljyllä.
Grillaa vartaita keskilämmöllä ahkerasti käännellen, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Sivele lämpimien vartaiden pintaan pestokastiketta. Tarjoa heti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
429
1795
28,3 g
8,0 g
24,5 g
7,0 g
5,3 g
15,3 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
varrastikkuja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli