Kasvisvartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kasvisvartaat

Kasvisvartaat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Kesäkurpitsa
200 g
Halloumijuustoa
1 - 2 kpl
Esikeitettyä maissia
200 g
Herkkusieniä
200 g
Kirsikkatomaatteja
Pestokastiketta valeluun

lisäksi

Liotettuja grillitikkuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele kesäkurpitsa ja halloumi reiluiksi paloiksi. Leikkaa maissit tukevalla veitsellä annospaloiksi. Pistä maisseihin terävällä veitsellä pienet ristiviillot keskelle, jotta ne on helppo pujottaa vartaisiin. Pujota liotettuihin grillitikkuihin vuorotellen kasviksia ja juustoa. Grillaa vartaat miedolla lämmöllä usein käännellen. Sivele lämpimien vartaiden pintaan pestokastiketta ja tarjoile heti.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 1.6.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.