Katkarapu-nuudelisalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(180 g) isoja katkarapuja
1 kpl(85 g) riisinuudeleita
250 gvalkokaalia
1 kplporkkana
1 kplpieni sipuli

Kastike:

2 rklöljyä
2 rkllimettimehua
2 tlsokeria
pala tuoretta inkivääriä
mietoa chilirouhetta

Lisäksi:

1 kplkeräsalaatti

Valmistus

  1. 1

    Sulata ja valuta katkaravut. Nosta nuudelit kulhoon ja kaada päälle runsaasti kiehuvaa vettä. Anna pehmentyä muutama minuutti ja valuta vesi pois. Suikaloi kaali. Kuori ja suikaloi porkkana ja sipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Sekoita kastikkeen ainekset ja sekoita salaatin joukkoon. Anna salaatin maustua ennen tarjoamista. Nosta salaatti tarjolle keräsalaatin lehdille.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025