Katkarapu-nuudelisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Katkarapu-nuudelisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(180 g) isoja katkarapuja
1 kpl
(85 g) riisinuudeleita
250 g
Valkokaalia
1 kpl
Porkkana
1 kpl
Pieni sipuli

kastike:

2 rkl
Öljyä
2 rkl
Limettimehua
2 tl
Sokeria
Pala tuoretta inkivääriä
Mietoa chilirouhetta

lisäksi:

1 kpl
Keräsalaatti

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sulata ja valuta katkaravut. Nosta nuudelit kulhoon ja kaada päälle runsaasti kiehuvaa vettä. Anna pehmentyä muutama minuutti ja valuta vesi pois. Suikaloi kaali. Kuori ja suikaloi porkkana ja sipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Sekoita kastikkeen ainekset ja sekoita salaatin joukkoon. Anna salaatin maustua ennen tarjoamista. Nosta salaatti tarjolle keräsalaatin lehdille.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 24.7.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.