Katkarapusalaatti avokadokastikkeessa
2 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 180 g | kuorittuja katkarapuja |
| 1 kpl | verigreippi |
| 1/2 kpl | kurkkua |
| 1 dl | maissia |
| 1 kpl | ruukku salaattia |
| Kastike : | |
|---|---|
| 1 kpl | kypsä avokado |
| 2 rkl | vettä |
| 2 tl | sitruunamehua |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä |
| ripaus suolaa ja mustapippuria | |
- 1.
Sulata katkaravut. Leikkaa verigreippi kalvottomiksi lohkoiksi ja kurkku reiluiksi paloiksi. Valmista kastike. Hienonna avokado, lisää vesi ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Kokoa salaatti tarjoiluastioihin. Tarjoile avokadokastikkeen ja patongin kanssa.
Katkarapusalaatti avokadokastikkeessa
Ainekset (2 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 180 g | kuorittuja katkarapuja |
| 1 kpl | verigreippi |
| 1/2 kpl | kurkkua |
| 1 dl | maissia |
| 1 kpl | ruukku salaattia |
Kastike : | |
| 1 kpl | kypsä avokado |
| 2 rkl | vettä |
| 2 tl | sitruunamehua |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä |
| ripaus suolaa ja mustapippuria | |
Valmistus
- 1
Sulata katkaravut. Leikkaa verigreippi kalvottomiksi lohkoiksi ja kurkku reiluiksi paloiksi. Valmista kastike. Hienonna avokado, lisää vesi ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Kokoa salaatti tarjoiluastioihin. Tarjoile avokadokastikkeen ja patongin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























