Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna sen maustua pihvien teon ajan.
Raasta kesäkurpitsa ja purista raasteesta ylimääräinen neste. Raasta myös halloumi. Sekoita raasteet kulhossa kanamunan kanssa. Paista pannulla öljyssä miedolla lämmöllä pieniä pihvejä. Anna pihvien ruskistua molemmin puolin. Tarjoile limetti-jogurttikastikkeen ja rucolasalaatin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
123
516
8,9 g
4,9 g
3,1 g
2,9 g
0,6 g
7,0 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Oliiviöljyä paistamiseen,
Rucolasalaattia,
Suolaa,
Sokeria,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli