Kesäkurpitsa-halloumipihvit ja limetti-jogurttikastike - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäkurpitsa-halloumipihvit ja limetti-jogurttikastike

Kesäkurpitsa-halloumipihvit ja limetti-jogurttikastike
Kappaleita
8
Valmistusaika
30 min
Ruokavalio
Helpot kasvispihvit valmistuvat nopeasti kesäkurpitsasta ja halloumijuustosta. Näiden pihvien paistamiseen tarvitset vain muutaman aineksen. Nauti yhdessä limetti-jogurttikastikkeen kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Kesäkurpitsa (300-400 g)
200 g
Halloumijuustoa
1 kpl
Kananmuna
Oliiviöljyä paistamiseen
Rucolasalaattia

LIMETTI-JOGURTTIKASTIKE

2 dl
Turkkilaista jogurttia
1 kpl
Limetin raastettu kuori ja mehu
Suolaa
Sokeria
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna sen maustua pihvien teon ajan.

Rouhittua mustapippuria
2 dl
Turkkilaista jogurttia
1 kpl
Limetin raastettu kuori ja mehu
Suolaa
Sokeria
2

Raasta kesäkurpitsa ja halloumi karkeaksi raasteeksi. Sekoita raasteet kulhossa kanamunan kanssa. Paista pannulla öljyssä miedolla lämmöllä pieniä pihvejä. Anna pihvien ruskistua molemmin puolin. Tarjoile limetti-jogurttikastikkeen ja rucolasalaatin kanssa.

1 kpl
Kesäkurpitsa (300-400 g)
200 g
Halloumijuustoa
1 kpl
Kananmuna
Oliiviöljyä paistamiseen
Rucolasalaattia
Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2012
Muokattu: 22.5.2019