Kesäkurpitsa-halloumipihvit ja limetti-jogurttikastike | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kesäkurpitsa-halloumipihvit ja limetti-jogurttikastike
Play

Kesäkurpitsa-halloumipihvit ja limetti-jogurttikastike

timer-icon30 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta
Helpot kasvispihvit valmistuvat nopeasti kesäkurpitsasta ja halloumijuustosta. Näiden pihvien paistamiseen tarvitset vain muutaman aineksen. Nauti yhdessä limetti-jogurttikastikkeen kanssa.

Ruokavaliot

Ainekset

300 - 400 g
(1 kpl) kesäkurpitsaa
200 g
Halloumijuustoa
1 kpl
Kananmuna
Oliiviöljyä paistamiseen
Rucolasalaattia

limetti-jogurttikastike

2 dl
Turkkilaista jogurttia
1 kpl
Limetin raastettu kuori ja mehu
Suolaa
Sokeria
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna sen maustua pihvien teon ajan.

Rouhittua mustapippuria
2 dl
Turkkilaista jogurttia
1 kpl
Limetin raastettu kuori ja mehu
Suolaa
Sokeria
2

Raasta kesäkurpitsa ja purista raasteesta ylimääräinen neste. Raasta myös halloumi. Sekoita raasteet kulhossa kanamunan kanssa. Paista pannulla öljyssä miedolla lämmöllä pieniä pihvejä. Anna pihvien ruskistua molemmin puolin. Tarjoile limetti-jogurttikastikkeen ja rucolasalaatin kanssa.

300 - 400 g
(1 kpl) kesäkurpitsaa
200 g
Halloumijuustoa
1 kpl
Kananmuna
Oliiviöljyä paistamiseen
Rucolasalaattia
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

516

123

8,9 g

4,9 g

3,1 g

2,9 g

0,6 g

7,0 g

0,7 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Oliiviöljyä paistamiseen,

Rucolasalaattia,

Suolaa,

Sokeria,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli