Kesäkurpitsarelissi - Yhteishyvä

Kesäkurpitsarelissi

???
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Kesäkurpitsaa
2 kpl
Sipulia

MAUSTELIEMI

1 1/2 dl
Väkiviinaetikkaa
2 1/2 dl
Vettä
4 1/2 dl
Ruokokidesokeria
3 rkl
Suolaa
10 kpl
Neilikkaa
10 kpl
Maustepippuria
1 kpl
Kanelitanko

Näin teet

1

Huuhtele kesäkurpitsa ja raasta se karkeaksi. Kuori ja silppua sipulit. Mittaa liemiainekset kattilaan ja kiehauta. Sekoita kunnes sokeri liukenee. Sekoita mausteliemeen kesäkurpitsaraaste ja sipulisilppu. Ota kattila pois levyltä. Anna vetäytyä kannen alla 15–20 minuuttia. Annostele relissi puhtaisiin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä jääkaapissa.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja411 g411 g
Proteiinia7 g7 g
Rasvaa4 g4 g
Kuituja8 g8 g
Energiaa kj7535 7535
Energiaa kcal1800 1800

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2,5 dl Vettä

  • 3 rkl Suolaa

  • Neilikkaa

  • Maustepippuria

  • Kanelitanko

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja411 g411 g
Proteiinia7 g7 g
Rasvaa4 g4 g
Kuituja8 g8 g
Energiaa kj7535 7535
Energiaa kcal1800 1800

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2,5 dl Vettä

  • 3 rkl Suolaa

  • Neilikkaa

  • Maustepippuria

  • Kanelitanko

Resepti
Elina Jyväs

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.