Kesäkurpitsarelissi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kesäkurpitsarelissi

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kg
Kesäkurpitsaa
2 kpl
Sipulia

mausteliemi

1 1/2 dl
Väkiviinaetikkaa
2 1/2 dl
Vettä
4 1/2 dl
Ruokokidesokeria
3 rkl
Suolaa
10 kpl
Neilikkaa
10 kpl
Maustepippuria
1 kpl
Kanelitanko

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Huuhtele kesäkurpitsa ja raasta se karkeaksi. Kuori ja silppua sipulit. Mittaa liemiainekset kattilaan ja kiehauta. Sekoita kunnes sokeri liukenee. Sekoita mausteliemeen kesäkurpitsaraaste ja sipulisilppu. Ota kattila pois levyltä. Anna vetäytyä kannen alla 15–20 minuuttia. Annostele relissi puhtaisiin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä jääkaapissa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2013
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

7535

1800

4,0 g

411,0 g

411,0 g

8,0 g

7,0 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2,5 dl Vettä,

3 rkl Suolaa,

Neilikkaa,

Maustepippuria,

Kanelitanko.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli