Huuhtele kesäkurpitsa ja raasta se karkeaksi. Kuori ja silppua sipulit. Mittaa liemiainekset kattilaan ja kiehauta. Sekoita kunnes sokeri liukenee. Sekoita mausteliemeen kesäkurpitsaraaste ja sipulisilppu. Ota kattila pois levyltä. Anna vetäytyä kannen alla 15–20 minuuttia. Annostele relissi puhtaisiin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä jääkaapissa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
1800
7535
4,0 g
—
411,0 g
411,0 g
8,0 g
7,0 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2,5 dl Vettä,
3 rkl Suolaa,
Neilikkaa,
Maustepippuria,
Kanelitanko.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli