Huuhtele kesäkurpitsa ja raasta se karkeaksi. Kuori ja silppua sipulit. Mittaa liemiainekset kattilaan ja kiehauta. Sekoita kunnes sokeri liukenee. Sekoita mausteliemeen kesäkurpitsaraaste ja sipulisilppu. Ota kattila pois levyltä. Anna vetäytyä kannen alla 15–20 minuuttia. Annostele relissi puhtaisiin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä jääkaapissa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
7535
1800
4,0 g
—
411,0 g
411,0 g
8,0 g
7,0 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2,5 dl Vettä,
3 rkl Suolaa,
Neilikkaa,
Maustepippuria,
Kanelitanko.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli