Pane kaikki marinadin ainekset muovipussiin ja lisää sekaan lihasuikaleet. Anna maustua huoneenlämmössä vähintään 2 tuntia. Kuori ja suikaloi sipulit. Valuta lihasuikaleet ja paista ne kuumalla pannulla kypsiksi. Valmista salsa. Kuori sipuli, sharonit ja paloittele ne sekä sellerinvarsi ja paprika pieniksi kuutioiksi. Yhdistä aineet kulhoon ja lisää persiljasilppu, kuorittu ja murskattu valkosipulin kynsi, sitrusmehu ja etikka. Valmista guacamole.Pane tehosekoittimen kulhoon sulatetut pakasteherneet, sitruunanmehun, yrttien ja kuorittujen valkosipulin kynsien kanssa. Hienonna seos ja tarkista suola. Rullaa tortillojen väliin liha- ja sipulisuikaleita ja pane rullat uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 225 asteeseen noin 5-10 minuuttia, kunnes juusto sulanut ja se on saanut kauniin värin.Tarjoa burritot lämpiminä salsan, guacamolen, limettimehulla maustetun valutetun jogurtin ja raikkaan vihreän salaatin kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.