
Kikhernesalaatti
Ainekset
Valmistus
Tee ensin kastike. Pese sitruuna, raasta kuoren keltainen osa kulhoon ja purista sitruunan mehu joukkoon. Lisää öljy, siirappi, suola ja pippuri. Anna maustua noin 10 minuuttia.
Huuhtele kikherneet siivilässä ja jätä valumaan.
Huuhtele ja pilko tomaatit. Kuori ja viipaloi sipuli. Huuhtele rucola. Yhdistä kaikki ainekset salaatiksi ja viimeistele salaatti kastikkeella.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
332
1392
13,5 g
1,5 g
34,0 g
8,5 g
8,3 g
13,3 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli