Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kikhernesalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Ruokaisa lounassalaatti syntyy vajaassa vartissa. Sitruunaisen salaatinkastikkeen maustuessa ehdit paloitella kasvikset ja huuhdella kypsät kikherneet.

Ainekset

1 kpl
(380/230 g) esikeitettyjä kikherneitä
4 kpl
tomaattia
1 kpl
punasipuli
1 kpl
(rs) rucolasalaattia

Kastike

1 kpl
sitruuna
3 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
siirappia
1/2 tl
suolaa
ripaus mustapippuria rouhittuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Tee ensin kastike. Pese sitruuna, raasta kuoren keltainen osa kulhoon ja purista sitruunan mehu joukkoon. Lisää öljy, siirappi, suola ja pippuri. Anna maustua noin 10 minuuttia.

2

Huuhtele kikherneet siivilässä ja jätä valumaan.

3

Huuhtele ja pilko tomaatit. Kuori ja viipaloi sipuli. Huuhtele rucola. Yhdistä kaikki ainekset salaatiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 25.9.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.