Kikhernesalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kikhernesalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Punasipuli
1 kpl
Ruukku rucolasalaattia
2 kpl
Tomaattia
1 kpl
(380/230 g) esikeitettyjä kikherneitä
1/2 kpl
Sitruunan mehu
2 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja viipaloi sipuli. Revi tarjoilukulhoon salaatit. Pilko joukkoon tomaatit. Huuhtele ja valuta kikherneet. Nostele salaatin joukkoon sipulit, tomaatit ja kikherneet. Sekoita sitruunanmehusta, öljystä ja mausteista kastike ja pirskota se salaatin pinnalle.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2012
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.