Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Painele kaalisuikaleita kauhalla niin, että kaalin rakenne rikkoutuu hieman.
Valmista kastike. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita valkosipuli, sitruunamehu, suola ja pippuri. Anna maustua muutama minuutti.
Lisää öljy, hunaja ja sinappi. Sekoita kastike kaalisuikaleisiin. Painele suikaleita kauhalla. Anna maustua jääkaapissa vähintään 15 minuuttia. Viimeistele hienonnetulla yrtillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
133
558
11,7 g
0,7 g
5,5 g
5,3 g
1,3 g
1,0 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli