Kolmen aineksen välipalapatukat | Snacksit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kolmen aineksen välipalapatukat

Kolmen aineksen välipalapatukat
Annokset
8
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
175°C
Banaanista, kaurahiutaleista ja kuivatuista marjoista teet omat välipalapatukat alle puolessa tunnissa. Nappaa terveellinen kaurapatukka mukaan harrastuksiin tai ulkoleikkeihin.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
banaania
4 dl
kaurahiutaleita
1/2 dl
kuivattuja karpaloita tai rusinoita

Vinkki: Valuta patukoiden päälle raitoja sulatetusta tummasta suklaasta.

Näin teet

1

Säädä uuni 175 asteeseen. Kuori banaanit, laita ne kulhoon ja murskaa haarukalla soseeksi.

2 kpl
banaania
2

Mittaa kaurahiutaleet ja karpalot banaanin joukkoon.

4 dl
kaurahiutaleita
1/2 dl
kuivattuja karpaloita tai rusinoita
3

Peitä uunipelti leivinpaperilla. Muotoile taikinasta pellille 8 pötköä ja litistä ne lusikalla painamalla.

4

Paista patukoita uunin keskitasolla noin 13 minuuttia. Ota pelti uunista, siirrä patukat varovasti ritilälle ja anna jäähtyä.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 10.7.2019
Muokattu: 10.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj451 3608
Energiaa kcal108 862
Rasvaa1.6 g13.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa0.3 g2.0 g
Hiilihydraatteja18.5 g148.0 g
Sokereita5.6 g45.0 g
Kuituja2.8 g22.0 g
Proteiinia3.1 g25.0 g
Suolaa0.0 g0.0 g

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj451 3608
Energiaa kcal108 862
Rasvaa1.6 g13.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa0.3 g2.0 g
Hiilihydraatteja18.5 g148.0 g
Sokereita5.6 g45.0 g
Kuituja2.8 g22.0 g
Proteiinia3.1 g25.0 g
Suolaa0.0 g0.0 g
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.