Halkaise tomaatit ja koverra sisukset kulhoon. Voit käyttää ne esim. pastakastikkeessa. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla kauniin ruskeiksi.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna anjovisfileet. Siirrä kaikki täytteen ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Murskaa hieman juustokuutioita, jotka sitovat täytettä.
Nostele täytettä tomaateille. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla tai miedossa grillin lämmössä noin 20 minuuttia. Tarjoile alkuruokana tai pääruoan lisäkkeenä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
76
320
5,3 g
0,3 g
3,3 g
3,3 g
2,3 g
2,8 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
1 dl Murskattuja leivänmuruja,
3 rkl Salaattijuustokuutioita,
1 tl Oreganoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli