Kuharullat valkoviinissä - Yhteishyvä

Kuharullat valkoviinissä

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Kuhafileitä
2 tl
Suolaa
1 rkl
Sitruunamehua
100 g
Katkarapuja
100 g
Katkaraputuorejuustoa
1 dl
Tuoretta tilliä
1 dl
Purjorenkaita
1 dl
Valkoviiniä

Näin teet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Lado kalafileet vierekkäin työlaudalle ja mausta ne suolalla ja sitruunamehulla.
1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Lado kalafileet vierekkäin työlaudalle ja mausta ne suolalla ja sitruunamehulla.

Valmista täyte. Sulata ja valuta katkaravut ja hienonna ne pieniksi. Sekoita tuorejuuston kanssa ja levitä kalafileille. Hienonna tilli ja leikkaa purjo renkaiksi ja levitä ne kalafileille.
2

Valmista täyte. Sulata ja valuta katkaravut ja hienonna ne pieniksi. Sekoita tuorejuuston kanssa ja levitä kalafileille. Hienonna tilli ja leikkaa purjo renkaiksi ja levitä ne kalafileille.

Kääri fileet rullalle pyrstöpäästä aloittaen. Kiinnitä rullat cocktailtikuilla.
3

Kääri fileet rullalle pyrstöpäästä aloittaen. Kiinnitä rullat cocktailtikuilla.

Aseta kuharullat uunivuokaan ja kaada valkoviini päälle. Kypsennä uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin ja paprikaperunoiden kanssa.
4

Aseta kuharullat uunivuokaan ja kaada valkoviini päälle. Kypsennä uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin ja paprikaperunoiden kanssa.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa