Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kukkakaali-pekonisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Yksinkertainen, mutta herkullinen kukkakaali-pekonisalaatti valmistuu vain neljästä aineksesta. Viimeistele salaatti sitruunavinegretillä.

Ainekset

1 kpl
Kukkakaali
1 kpl
(140 g) fileepekonia
1 kpl
Ruukku jääsalaattia
1/2 dl
Paahdettuja auringonkukansiemeniä

Sitruunavinegretti

2 rkl
Sitruunamehua
1/2 dl
Oliiviöljyä
1 tl
Juoksevaa hunajaa
Rouhittua mustapippuria
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele kukkakaali ja leikkaa se pieniksi kukinnoiksi. Höyrytä kukkakaali lähes kypsäksi ja pidä lämpimänä kannen alla. Silppua pekoni ja ruskista se pannussa omassa rasvassaan. Huuhtele salaatti tarvittaessa. Annostele vadille salaattia ja höyrytettyä kukkakaalia. Ripottele päälle rapea pekoni ja paahdetut auringonkukansiemenet. Yhdistä vinegretin ainekset ja valuta se salaatin päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.