Huuhdo ja jaa kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Rouhi mantelit. Silppua persilja. Sekoita salaattiainekset vadelmia lukuun ottamatta kulhossa keskenään.
Valmista kastike ja lisää salaattiin. Anna maustua jonkin aikaa. Lisää vadelmat salaatin pinnalle.
Vinkki: Kukkakaalista tulee erityisen rapsakkaa, kun panet nuput joksikin aikaa jääveteen ennen salaatin tekoa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
143
600
11,5 g
0,8 g
3,5 g
3,3 g
3,8 g
4,0 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli