Paloittele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuutioi kanta ja lehdet. Kuori ja suikaloi sipuli. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja kuutioi malto. Hienonna chili.
Kuullota sipulia, chiliä ja paprikaa öljyssä korkeareunaisella pannulla muutama minuutti. Lisää currytahna ja kukkakaali. Kuumenna. Lisää kookosmaito ja kypsennä 10 minuuttia kannen alla. Mausta suolalla ja korianterilla.
Vinkki: Ota sivuun muutama ruokalusikallinen kookosmaitoa annosten koristelua varten.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
293
1226
26,5 g
19,5 g
8,0 g
7,5 g
4,0 g
4,8 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl ruukku korianteria hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli