Paloittele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuutioi kanta ja lehdet. Kuori ja suikaloi sipuli. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja kuutioi malto. Hienonna chili.
Kuullota sipulia, chiliä ja paprikaa öljyssä korkeareunaisella pannulla muutama minuutti. Lisää currytahna ja kukkakaali. Kuumenna. Lisää kookosmaito ja kypsennä 10 minuuttia kannen alla. Mausta suolalla ja korianterilla.
Vinkki: Ota sivuun muutama ruokalusikallinen kookosmaitoa annosten koristelua varten.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1226
293
26,5 g
19,5 g
8,0 g
7,5 g
4,0 g
4,8 g
1,8 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl ruukku korianteria hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli