Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kukkakaalicurry

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pyöräytä mausteinen kasviscurry kukkakaalista, valmiista currytahnasta ja kookosmaidosta. Nopea arkiruoka maistuu sellaisenaan tai lisukkeena.

Ainekset

500 g
Kukkakaalia (1 kpl)
1 kpl
sipuli
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
punainen chili
1 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
currytahnaa (vegaanista)
400 ml
(1 tlk) kookosmaitoa
1/2 tl
Suolaa
1 kpl
ruukku korianteria hienonnettuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuutioi kanta ja lehdet. Kuori ja suikaloi sipuli. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja kuutioi malto. Hienonna chili.

500 g
Kukkakaalia (1 kpl)
1 kpl
sipuli
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
punainen chili
2

Kuullota sipulia, chiliä ja paprikaa öljyssä korkeareunaisella pannulla muutama minuutti. Lisää currytahna ja kukkakaali. Kuumenna. Lisää kookosmaito ja kypsennä 10 minuuttia kannen alla. Mausta suolalla ja korianterilla.

2 rkl
currytahnaa (vegaanista)
400 ml
(1 tlk) kookosmaitoa
1/2 tl
Suolaa
1 kpl
ruukku korianteria hienonnettuna

Vinkki: Ota sivuun muutama ruokalusikallinen kookosmaitoa annosten koristelua varten.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Aila Pakarinen, Anu Brask
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 23.6.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

293

1226

26,5 g

19,5 g

8,0 g

7,5 g

4,0 g

4,8 g

1,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 kpl ruukku korianteria hienonnettuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli