Raasta kukkakaali muruiksi. Paista muruja pannulla öljyssä, kunnes ne saavat väriä. Anna jäähtyä. Sekoita joukkoon juustoraaste ja muna. Painele kukkakaali tiiviiksi, pyöreäksi pohjaksi leivinpaperoidulle uunipellille. Esipaista pohjaa 225-asteisen uunin alatasolla 10 minuuttia. Levitä pohjan päälle pastakastike, viipaloitu mozzarella ja kirsikkatomaatit. Mausta. Jatka paistamista noin 15 minuuttia. Ripottele päälle tuoretta basilikaa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1084
259
15,8 g
6,5 g
11,8 g
11,3 g
5,8 g
13,8 g
0,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Tuoretta basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli