Lämmin broilerinmaksasalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gbroilerin maksaa
1 kplpieni munakoiso
3 rkloliiviöljyä
200 gvihreitä pakastepapuja
1 kplrasia kirsikkatomaatteja
1/2 tlsuolaa
mustapippuria
salaattia
4 rklpaahdettuja maapähkinöitä
1 rklbalsamiviinietikkaa
2 rkloliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Sulata broilerinmaksa hitaasti jääkaapissa. Poista ylimääräiset jänteet ja rasva. Pilko isoimmat palat pienemmiksi ja paista miedolla lämmöllä kevyessä rasvassa melkein kypsiksi. Siirrä syrjään odottamaan. Leikkaa pesty munakoiso pituussuunnassa puoliksi ja leikkaa viipaleiksi. Paista munakoisoviipaleita öljyssä pannulla hetken aikaa. Lisää pannuun pavut ja kääntele, kunnes neste on haihtunut. Kaada sekaan lopuksi kirsikkatomaatit ja kuumenna. Mausta suolalla ja pippurilla. Asettele lautasille pohjalle erilaisia revittyjä salaatinlehtiä ja päälle lämmintä kasvisseosta sekä maksaviipaleita.Ripottele pinnalle kuivalla pannulla paahdettuja maapähkinöitä ja kastikkeeksi balsamiviinietikkaa sekä oliiviöljyä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025