Lämmin broilerinmaksasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmin broilerinmaksasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Broilerin maksaa
1 kpl
Pieni munakoiso
3 rkl
Oliiviöljyä
200 g
Vihreitä pakastepapuja
1 kpl
Rasia kirsikkatomaatteja
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
Salaattia
4 rkl
Paahdettuja maapähkinöitä
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
2 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata broilerinmaksa hitaasti jääkaapissa. Poista ylimääräiset jänteet ja rasva. Pilko isoimmat palat pienemmiksi ja paista miedolla lämmöllä kevyessä rasvassa melkein kypsiksi. Siirrä syrjään odottamaan. Leikkaa pesty munakoiso pituussuunnassa puoliksi ja leikkaa viipaleiksi. Paista munakoisoviipaleita öljyssä pannulla hetken aikaa. Lisää pannuun pavut ja kääntele, kunnes neste on haihtunut. Kaada sekaan lopuksi kirsikkatomaatit ja kuumenna. Mausta suolalla ja pippurilla. Asettele lautasille pohjalle erilaisia revittyjä salaatinlehtiä ja päälle lämmintä kasvisseosta sekä maksaviipaleita.Ripottele pinnalle kuivalla pannulla paahdettuja maapähkinöitä ja kastikkeeksi balsamiviinietikkaa sekä oliiviöljyä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.