Säädä uuni 150 asteeseen. Huuhtele ja kuivaa lehtikaalit. Poista kovat lehtiruodit. Revi lehdet sopiviksi suupaloiksi. Yhdistä öljy ja mausteet. Sekoita mausteöljy lehtikaalipaloihin käsin kääntelemällä.
Kaada lehtikaalit leivinpaperille uunipellille. Paahda uunissa 20–30 minuuttia välillä käännellen, kunnes sipsit ovat rapeita.
Vinkki: Halutessasi voit maustaa sipsit vain suolalla tai omilla lempimausteillasi.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
749
179
17,3 g
1,0 g
3,0 g
3,0 g
1,5 g
2,5 g
0,8 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus chiliä tai cayennenpippuria,
(½ tl inkivääriä raastettuna).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli