Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lehtipihvi

Lehtipihvit

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tee täydellinen lehtipihvi tämän ohjeen avulla. Lehtipihvin salaisuuteena on sileäpintainen nuija.

Ainekset

600 g
Naudan ulkofileetä
2 rkl
Öljyä
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria rouheena

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen paistamista. Leikkaa ulkofileestä lihan poikkisyin neljä pihviä. Nuiji pihvit 2-3 mm paksuisiksi. Sileäpintaisella nuijalla saat parhaan lopputuloksen. Kuvioidun lihanuijan piikit rikkovat lihassyyt, jolloin paistettaessa lihasneste valuu pannulle ja pihvistä tulee kuiva.

600 g
Naudan ulkofileetä
2

Paista pihvit kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin. Pihvi on valmis käännettäväksi, kun sen pintaan nousee pisaroita. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja tarjoile heti maustevoin ja kasvisten kanssa.

2 rkl
Öljyä
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria rouheena
Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.10.2006
Muokattu: 16.8.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.