Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lempeän tulinen kana-pastakeitto

Lempeän tulinen kana-pastakeitto

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helppo broilerikeitto syntyy paistetuista broilerin fileesuikaleista, pastasta ja valmiiksi pilkotuista tuorekasviksista. Chili, inkivääri ja sitruuna antavat potkua soppaan.

Ainekset

300 g
broilerin fileesuikaleita
2 cm
pala inkivääriä
1 kpl
chili
1 rkl
rypsiöljyä
200 g
(1 rs) kasviswok-sekoitusta (Tuorekset)
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 l
vettä
2 kpl
kanafondikuutiota
100 g
pastaa (esim. tagliatellea)
1/4 tl
suolaa
2 rkl
sitruunamehua
1/2 kpl
ruukkua basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja raasta inkivääri. Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna chili. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy kattilassa, lisää inkivääri, chili, valkosipuli ja kasvikset. Kuumenna sekoitellen pari minuuttia.

2 cm
pala inkivääriä
1 kpl
chili
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
rypsiöljyä
200 g
(1 rs) kasviswok-sekoitusta (Tuorekset)
2

Lisää vesi ja fondi, kuumenna kiehuvaksi. Ruskista broilerisuikaleet pannulla. Lisää pasta ja broileri. Keitä, kunnes pasta on kypsää. Mausta suolalla ja sitruunamehulla. Hienonna basilikaa pinnalle.

1 l
vettä
2 kpl
kanafondikuutiota
300 g
broilerin fileesuikaleita
100 g
pastaa (esim. tagliatellea)
1/4 tl
suolaa
2 rkl
sitruunamehua
1/2 kpl
ruukkua basilikaa
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Kaisa Jouhki
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 4.3.2019
|
Muokattu: 9.4.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

246

1029

7,0 g

1,5 g

23,0 g

2,8 g

2,0 g

21,0 g

2,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 cm pala inkivääriä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli