Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise purjo pitkittäin, huuhtele hyvin ja hienonna. Kuutioi suolakurkku.
Ruskista jauheliha öljyssä pannulla tai kattilassa. Lisää loppuvaiheessa hienonnetut sipulit. Kuumenna sekoitellen, kunnes sipulit ovat pehmenneet. Lisää suolakurkkukuutiot, mausteet, punajuurilevite ja vesi. Sekoita kastike tasaiseksi ja kiehauta.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
361
1512
29,8 g
9,3 g
1,3 g
0,8 g
0,5 g
20,8 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
10 cm pala purjoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli