Linssi-riisitäytteiset paprikat

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 1/2 dlriisiä
2 dlpunaisia linssejä
3 kplvalkosipulin kynttä
140 gpekonikuutioita
1/2 tlchilijauhetta
2 tlvasikanfondia
2 rklomenaviinietikkaa
2 rkloliiviöljyä
4 kplpaprikaa

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 225 asteeseen. Keitä riisi ja linssit kypsiksi pakkauksien ohjeiden mukaan. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Ruskista pekoni kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa valkosipuli, riisi, linssit, chilijauhe, fondi ja etikka. Lisää oliiviöljy vähitellen. Paista noin 5 minuuttia. Leikkaa paprikoista "hattu" ja poista siemenkota. Täytä paprikat riisitäytteellä. Aseta hatut päälle. Nosta paprikat uunivuokaan ja kypsennä uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä