
Lohikeitto maitoliemellä
Ainekset
Valmistus
Pese, kuori ja paloittele perunat, porkkanat ja sipulit. Mittaa vesi kattilaan, lisää kasvikset ja keitä maustepippureiden ja laakerinlehden kanssa vedessä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.
Poista lohifileestä nahka ja ruodot. Leikkaa lohi reiluiksi kuutioiksi.
Lisää keittoon maito, paloiteltu lohi ja suola. Hauduta noin 5 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
Viimeistele keitto hienonnetulla tillillä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
304
1271
13,8 g
2,5 g
20,3 g
5,0 g
2,8 g
22,8 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl Laakerinlehti,
1 dl tilliä hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli