Pese, kuori ja paloittele perunat, porkkanat ja sipulit. Mittaa vesi kattilaan, lisää kasvikset ja keitä maustepippureiden ja laakerinlehden kanssa vedessä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.
Poista lohifileestä nahka ja ruodot. Leikkaa lohi reiluiksi kuutioiksi.
Lisää keittoon maito, paloiteltu lohi ja suola. Hauduta noin 5 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
Lisää tilli.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
298
1247
13,8 g
2,5 g
19,3 g
4,8 g
2,5 g
22,5 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
8 dl Vettä,
1 kpl Laakerinlehti,
1 dl tilliä hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli