Pese, kuori ja paloittele perunat, porkkanat ja sipulit. Mittaa vesi kattilaan, lisää kasvikset ja keitä maustepippureiden ja laakerinlehden kanssa vedessä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.
Poista lohifileestä nahka ja ruodot. Leikkaa lohi reiluiksi kuutioiksi.
Lisää keittoon maito, paloiteltu lohi ja suola. Hauduta noin 5 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
Lisää tilli.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1247
298
13,8 g
2,5 g
19,3 g
4,8 g
2,5 g
22,5 g
2,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
8 dl Vettä,
1 kpl Laakerinlehti,
1 dl tilliä hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli