Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohta thaimaalaisittain

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Lohta
1 kpl
(200 g) pakasteparsakaalia
1 rkl
Oliiviöljyä
Pala purjon vihreää osaa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 1/2 rkl
Punaista currytahnaa
1 kpl
(400 ml) kookosmaitoa
1 kpl
Limetin mehu
Suolaa

Lisäksi

Basmatiriisiä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata ja valuta parsakaalit. Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa reiluiksi kuutioiksi. Paista lohipalat korkealaitaisessa kasarissa öljyssä käännellen. Nosta lohipalat hetkeksi syrjään.Halkaise purjo, huuhtele huolella ja viipaloi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Lisää pannulle purjot, valkosipulinkynsi ja currytahna. Kääntele, kunnes ainekset lämpenevät. Lisää joukkoon kookosmaito, parsakaalit ja lohipalat. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti.Mausta kastike limetin mehulla ja ripauksella suolaa. Tarjoile keitetyn basmatiriisin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 4.4.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.