Maailman helpoin lohi-makaronilaatikko | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Maailman helpoin lohi-makaronilaatikko

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Nyt on nopsaa! Sekoita raa’at makaronit ja muut laatikon ainekset vuoassa ja laita uuniin. Suikalejuurekset tuovat ruokaan mahtavasti mehevyyttä ja makua, kuitua ja ravintoaineita.

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
(à 180 g) suikalejuureksia (pakaste)
6 dl
Täysjyvämakaronia
1 kpl
(300 g) kirjolohisuikaleita
1 kpl
(175 g) juustoraastetta
150 g
Kylmäsavulohiviipaleita
8 dl
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
2 - 3 kpl
Tomaattia
1 tl
Yrttimausteseosta tai pizzamaustetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

2

Sekoita uunivuoassa (noin 25 cm x 35 cm) jäiset suikalejuurekset, makaronit, kirjolohisuikaleet ja juustoraaste. Suikaloi kylmäsavulohiviipaleet ja sekoita ne muiden ainesten joukkoon.

2 kpl
(à 180 g) suikalejuureksia (pakaste)
6 dl
Täysjyvämakaronia
1 kpl
(300 g) kirjolohisuikaleita
1 kpl
(175 g) juustoraastetta
150 g
Kylmäsavulohiviipaleita
3

Kiehauta vesi ja liuota liemikuutiot veteen. Kaada liemi vuokaan.

8 dl
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
4

Pese ja viipaloi tomaatit. Lisää viipaleet ruoan pinnalle ja ripota yrttimausteseos päälle. Kypsennä laatikkoa uunin keskitasolla 45 minuuttia.

2 - 3 kpl
Tomaattia
1 tl
Yrttimausteseosta tai pizzamaustetta
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Amanda Aho
Julkaistu: 10.9.2018
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1289

308

2,5 g

0,8 g

58,8 g

3,8 g

4,3 g

9,5 g

2,5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 paketti (300 g) kirjolohisuikaleita,

1 pussi (175 g) juustoraastetta,

150 g Kylmäsavulohiviipaleita,

8 dl Vettä,

1 tl Yrttimausteseosta tai pizzamaustetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli