Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Maailman helpoin lohi-makaronilaatikko

Maailman helpoin lohi-makaronilaatikko

timer-icon60 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Lohi-makaronilaatikko nopsasti! Sekoita raa’at makaronit ja muut laatikon ainekset vuoassa ja laita uuniin. Suikalejuurekset tuovat ruokaan mahtavasti mehevyyttä ja makua, kuitua ja ravintoaineita.

Ainekset

360 g
(2 ps, à 180 g) suikalejuureksia (pakaste)
6 dl
Täysjyvämakaronia
250 g
(1 pkt) kirjolohisuikaleita
150 g
(1 ps) juustoraastetta
150 g
Kylmäsavulohiviipaleita
8 dl
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
2 - 3 kpl
Tomaattia
1 tl
Yrttimausteseosta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita uunivuoassa (noin 25 x 35 cm) jäiset suikalejuurekset, makaronit, kirjolohisuikaleet ja juustoraaste. Suikaloi kylmäsavulohiviipaleet ja sekoita ne muiden ainesten joukkoon.

360 g
(2 ps, à 180 g) suikalejuureksia (pakaste)
6 dl
Täysjyvämakaronia
250 g
(1 pkt) kirjolohisuikaleita
150 g
(1 ps) juustoraastetta
150 g
Kylmäsavulohiviipaleita
2

Kiehauta vesi ja liuota liemikuutiot veteen. Kaada liemi vuokaan.

8 dl
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
3

Pese ja viipaloi tomaatit. Lisää viipaleet ruoan pinnalle ja ripota yrttimausteseos päälle. Kypsennä laatikkoa 200-asteisen uunin keskitasolla 45 minuuttia.

2 - 3 kpl
Tomaattia
1 tl
Yrttimausteseosta
Miltä maistui?(4 arviota)
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Amanda Aho
Julkaistu: 17.9.2018
|
Muokattu: 24.2.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

627

2625

23,3 g

8,0 g

62,3 g

6,5 g

6,0 g

38,5 g

4,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Yrttimausteseosta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli