Makkarastroganoff | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Makkarastroganoff

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Sinappia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3 dl
Vettä
1 kpl
(120 g) smetanaa
1 dl
Maustekurkkukuutioita

pinnalle

Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi makkarat. Kuori ja hienonna sipuli.Ruskista makkarat teflonpintaisessa kasarissa. Nosta makkarat syrjään. Lisää kasariin öljy ja kuullota sipuleita öljyssä hetken aikaa. Lisää joukkoon makkarat, mausteet, vesi ja maustekurkun liemi. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä 5 minuuttia.Lisää joukkoon smetana ja kurkkukuutiot. Anna hautua 5–10 minuuttia. Ripottele kastikkeen pinnalle koristeeksi persiljaa. Tarjoile perunoiden ja salaatin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.10.2011
Muokattu: 19.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.