Mansikka-limettisohjo
Ainekset
Valmistus
Kiehauta sokeri ja limettimehu. Pane mansikat monitoimikoneeseen, kaada päälle sokeriliemi. Lisää sekaan mintunlehtiä ja anna mansikoiden sulaa hetki. Käynnistä kone ja jauha mansikat pehmeäksi sohjoksi. Jaa sohjo jälkiruokakuppeihin tai laseihin. Tarjoa heti.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
148
617
0,5 g
—
31,3 g
30,5 g
2,3 g
0,8 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Tuoretta minttua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli