Mansikka-limettisohjo - Yhteishyvä

Mansikka-limettisohjo

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Muutamasta aineksesta pyöräytetty raikas mansikkasohjo on loistava jälkiruoka varsinkin raskaan aterian jälkeen. Tarvitset jäisten mansikoiden jauhamiseen joko monitoimikoneen tai vahvan tehosekoittimen.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Jäisiä pakastemansikoita
1 dl
Limettimehua
1 dl
Ruokosokeria
Tuoretta minttua

Näin teet

1

Kiehauta sokeri ja limettimehu. Pane mansikat monitoimikoneeseen, kaada päälle sokeriliemi. Lisää sekaan mintunlehtiä ja anna mansikoiden sulaa hetki. Käynnistä kone ja jauha mansikat pehmeäksi sohjoksi. Jaa sohjo jälkiruokakuppeihin tai laseihin. Tarjoa heti.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2016
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja31 g125 g
Proteiinia1 g3 g
Rasvaa1 g2 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj617 2468
Energiaa kcal148 590

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Tuoretta minttua

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja31 g125 g
Proteiinia1 g3 g
Rasvaa1 g2 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj617 2468
Energiaa kcal148 590

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Tuoretta minttua

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.