Marinoitu tofu ja vesimeloni-tomaattisalsa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Marinoitu tofu ja vesimeloni-tomaattisalsa

Marinoitu tofu ja vesimeloni-tomaattisalsa

timer-iconUseita tunteja  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Miedon makuiseen tofuun saa lisää makua marinoimalla. Paista tofu pannulla kauniin väriseksi ja tarjoa vesimeloni-tomaattisalsan kera.

Ainekset

2 dl
Rypsiöljyä
1 rkl
Suikaloitua tuoretta inkivääriä
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Juoksevaa hunajaa
1 kpl
Limetin mehu
1 kpl
Paketti (250 g) kiinteää maustamatonta tofua

meloni-tomaattisalsa

1 kpl
Pala (n. 250 g) vesimelonia
2 kpl
Kypsää tomaattia
1/2 kpl
Punasipuli
2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Tummaa balsamiviinietikkaa
2 rkl
Silputtua tuoretta tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Yhdistä marinadin ainekset rasiassa.

1 kpl
Limetin mehu
2 rkl
Juoksevaa hunajaa
2 rkl
Soijakastiketta
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Suikaloitua tuoretta inkivääriä
2 dl
Rypsiöljyä
2

Leikkaa tofu noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Anna tofun maustua marinadissa peitettynä muutaman tunnin jääkaapissa. Ravistele marinadia välillä.

1 kpl
Paketti (250 g) kiinteää maustamatonta tofua
3

Valmista salsa. Kuutioi vesimeloni ja tomaatti. Kuori ja silppua sipuli. Yhdistä ainekset ja anna maustua hetki jääkaapissa.

2 rkl
Silputtua tuoretta tilliä
1 rkl
Tummaa balsamiviinietikkaa
2 rkl
Oliiviöljyä
1/2 kpl
Punasipuli
2 kpl
Kypsää tomaattia
1 kpl
Pala (n. 250 g) vesimelonia
4

Kuumenna öljy pannussa. Paista tofu kauniin väriseksi kummaltakin puolelta. Tarjoa tofu salsan kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.4.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.