Marinoitu tofu ja vesimeloni-tomaattisalsa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Marinoitu tofu ja vesimeloni-tomaattisalsa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 dl
Rypsiöljyä
1 rkl
Suikaloitua tuoretta inkivääriä
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Juoksevaa hunajaa
1 kpl
Limetin mehu
1 kpl
Paketti (250 g) kiinteää maustamatonta tofua

meloni-tomaattisalsa

1 kpl
Pala (n. 250 g) vesimelonia
2 kpl
Kypsää tomaattia
1/2 kpl
Punasipuli
2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Tummaa balsamiviinietikkaa
2 rkl
Silputtua tuoretta tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Yhdistä marinadin ainekset rasiassa. Leikkaa tofu noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Anna tofun maustua marinadissa peitettynä muutaman tunnin jääkaapissa. Ravistele marinadia välillä. Valmista salsa. Kuutioi vesimeloni ja tomaatti. Kuori ja silppua sipuli. Yhdistä ainekset ja anna maustua hetki jääkaapissa. Kuumenna öljy pannussa. Paista tofu kauniin väriseksi kummaltakin puolelta. Tarjoa tofu salsan kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.4.2012
Muokattu: 23.7.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.