Mausteinen jauheliha-juurespata

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gpaistijauhelihaa
2 kplsipulia
2 kplvalkosipulinkynttä
1/2 kplkeräkaalia
1 kpliso porkkana
5 kplkeskikokoista perunaa
4 - 5 dlvettä
1 kpllihaliemikuutio
1 rklsiirappia
1 tlrakuunaa
meiramia
rouhittua mustapippuria
suolaa
1/2 kplpientä purjoa

Valmistus

  1. 1

    Ruskista jauheliha teflonpannulla ja lisää sekaan silputut sipulit, valkosipulit ja kaali. Pane sekaan vesi ja lihaliemikuutio. Hauduta kasvikset pehmeäksi ja lisää kuoritut ja paloitellut porkkana sekä perunat. Mausta siirapilla, yrteillä, pippurilla ja suolalla. Jatka kypsennystä haudutellen. Lisää loppuvaiheessa suikaloitu purjo ja anna kypsyä vielä hetken ajan. Tarjoa esimerkiksi puolukkasurvoksen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025