Mausteinen jauheliha-juurespata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mausteinen jauheliha-juurespata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Paistijauhelihaa
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 kpl
Keräkaalia
1 kpl
Iso porkkana
5 kpl
Keskikokoista perunaa
4 - 5 dl
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutio
1 rkl
Siirappia
1 tl
Rakuunaa
Meiramia
Rouhittua mustapippuria
Suolaa
1/2 kpl
Pientä purjoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista jauheliha teflonpannulla ja lisää sekaan silputut sipulit, valkosipulit ja kaali. Pane sekaan vesi ja lihaliemikuutio. Hauduta kasvikset pehmeäksi ja lisää kuoritut ja paloitellut porkkana sekä perunat. Mausta siirapilla, yrteillä, pippurilla ja suolalla. Jatka kypsennystä haudutellen. Lisää loppuvaiheessa suikaloitu purjo ja anna kypsyä vielä hetken ajan. Tarjoa esimerkiksi puolukkasurvoksen kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 2.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.