Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi, kuori ja viipaloi porkkanat. Suikaloi sipulit, hienonna valkosipulinkynnet ja viipaloi chili. Kuori ja hienonna inkivääripala. Paahda mantelit kuivalla pannulla.
Kuumenna öljy vokissa. Kuumenna mausteita hetki, lisää kasvikset ja paista sekoitellen, kunnes kaali pehmenee. Lisää tarvittaessa pannulle vähän vettä. Viimeistele ruoka voilla ja lisää pinnalle mantelit. Tarjoa lisänä suolalla ja sitruunalla maustettua jogurttia ja leipää.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1177
281
24,5 g
6,5 g
7,3 g
7,3 g
3,8 g
6,0 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
2 cm Pala inkivääriä,
Punainen chili,
2 tl Juustokuminaa,
1 tl Korianteria,
1 tl Currya,
1 tl Suolaa,
0,5 tl Mustapippuria,
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli