Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi, kuori ja viipaloi porkkanat. Suikaloi sipulit, hienonna valkosipulinkynnet ja viipaloi chili. Kuori ja hienonna inkivääripala. Paahda mantelit kuivalla pannulla.
Kuumenna öljy vokissa. Kuumenna mausteita hetki, lisää kasvikset ja paista sekoitellen, kunnes kaali pehmenee. Lisää tarvittaessa pannulle vähän vettä. Viimeistele ruoka voilla ja lisää pinnalle mantelit. Tarjoa lisänä suolalla ja sitruunalla maustettua jogurttia ja leipää.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
281
1177
24,5 g
6,5 g
7,3 g
7,3 g
3,8 g
6,0 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
2 cm Pala inkivääriä,
Punainen chili,
2 tl Juustokuminaa,
1 tl Korianteria,
1 tl Currya,
1 tl Suolaa,
0,5 tl Mustapippuria,
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli