Mausteinen lihakastike

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
700 gporsaan sisäfileetä
1 rklöljyä
2 kplsipulia
1 kplvalkosipulinkynsi
2 tljauhettua juustokuminaa eli jeeraa
1 tlkurkumaa
1 rklsokeria
suolaa
mustapippurirouhetta
400 gtomaattimurskaa
2 dlvettä
4 rklrusinoita
50 gtuoretta pinaattia tai pakastepinaattia

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi liha. Kuumenna öljy padassa. Lisää hienonnettu sipuli, valkosipulinkynsi, jeera, kurkuma ja lihat. Kääntele lihapaloja ja anna niiden ruskistua. Lisää pataan loput mausteet, tomaattimurska ja vesi. Hauduta pataa miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Lisää loppuvaiheessa pataan rusinat, pinaatti ja tarvittaessa lisää vettä.Tarjoa esimerkiksiminttu-sitruunauunacouscousin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä