Mausteinen lihakastike | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mausteinen lihakastike

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

700 g
Porsaan sisäfileetä
1 rkl
Öljyä
2 kpl
Sipulia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 tl
Jauhettua juustokuminaa eli jeeraa
1 tl
Kurkumaa
1 rkl
Sokeria
Suolaa
Mustapippurirouhetta
400 g
Tomaattimurskaa
2 dl
Vettä
4 rkl
Rusinoita
50 g
Tuoretta pinaattia tai pakastepinaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Suikaloi liha. Kuumenna öljy padassa. Lisää hienonnettu sipuli, valkosipulinkynsi, jeera, kurkuma ja lihat. Kääntele lihapaloja ja anna niiden ruskistua. Lisää pataan loput mausteet, tomaattimurska ja vesi. Hauduta pataa miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Lisää loppuvaiheessa pataan rusinat, pinaatti ja tarvittaessa lisää vettä.Tarjoa esimerkiksiminttu-sitruunauunacouscousin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.10.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.