Sekoita jogurtti ja suola. Kaada seos harsolla tai talouspaperilla vuorattuun siivilään. Valuta jääkaapissa noin 12 tuntia.
Huuhtele ja puolita meloni. Käännä leikkauspinta työlautaa vasten ja leikkaa meloni viipaleiksi. Leikkaa viipaleet pitkiksi tikuiksi. Jätä kuori paikoilleen, siitä on hyvä pitää kiinni syödessä. Pese lime. Raasta kuori ja purista mehu. Kääntele kuoriraaste, mehu, chili ja suola melonitikkuihin laakealla lautasella.
Siirrä labneh tarjoiluastiaan. Dippaa melonitikkuja labneh-jogurttijuustoon. Tarjoa grilliruokien lisukkeena tai alkupalana.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
150
629
7,8 g
5,0 g
13,3 g
13,3 g
2,0 g
4,3 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli