Meetvursti-pastasalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Meetvursti-pastasalaatti

Meetvursti-pastasalaatti
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Ruokavalio
Helppo meetvursti-pastasalaatti sopii ruokaisaksi tarjottavaksi esimerkiksi piknikille tai brunssille.
Jaa Somessa

Ainekset

3 dl
täysjyväpastaa (esim. penne)
100 g
meetvurstisiivuja
200 g
paprikaa (1 kpl)
200 g
maustekurkkua (1-2 kpl)
200 g
(1 ps) herneitä (pakaste)

KASTIKE

1 dl
Ranskankermaa
2 rkl
makeaa chilikastiketta
1/4 tl
Suolaa
1/4 dl
persiljaa hienonnettuna

Vinkki: Maidottoman salaatin saat vaihtamalla ranskankerman majoneesiin (mutta tällöin salaatti ei ole munaton).

Näin teet

1

Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta uudestaan.

3 dl
täysjyväpastaa (esim. penne)
2

Suikaloi meetvursti. Leikkaa paprika ja kurkut pieniksi paloiksi. Sulata herneet.

200 g
paprikaa (1 kpl)
200 g
maustekurkkua (1-2 kpl)
100 g
meetvurstisiivuja
200 g
(1 ps) herneitä (pakaste)
3

Yhdistä kastikkeen ainekset.

1 dl
Ranskankermaa
1/4 tl
Suolaa
2 rkl
makeaa chilikastiketta
1/4 dl
persiljaa hienonnettuna
4

Yhdistä salaatin ainekset kulhossa. Sekoita kastike salaattiin. Tarjoa salaatti heti tai anna maustua viileässä tarjoiluun saakka.

Resepti
Katri Schröder, Kati Pohja
Kuvat
Ninna Lindström
Julkaistu: 20.7.2010
Muokattu: 9.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja40 g161 g
Proteiinia16 g62 g
Rasvaa17 g67 g
Kuituja6 g22 g
Energiaa kj1616 6462
Energiaa kcal386 1544

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.25 dl persiljaa hienonnettuna

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja40 g161 g
Proteiinia16 g62 g
Rasvaa17 g67 g
Kuituja6 g22 g
Energiaa kj1616 6462
Energiaa kcal386 1544

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.25 dl persiljaa hienonnettuna

Resepti
Katri Schröder, Kati Pohja
Kuvat
Ninna Lindström

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.