Poista lohifileestä mahdolliset ruodot. Leikkaa filee neljäksi nahattomaksi palaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Levitä neljä folioarkkia (40 x 40 cm) pöydälle.
Kuori perunat ja porkkanat. Leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi porkkanat tulitikkumaisiksi. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo.
Jaa perunat, porkkanat ja purjot folioarkkien keskelle. Lisää öljy ja tuorejuusto. Laita kalat kasvisten päälle.
Viipaloi tomaatit ja sitruunanpuolikas. Lisää kalojen päälle. Sulje paketit tiiviisti.
Kypsennä grillissä noin 15 minuuttia tai 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia. Avaa paketit ja viimeistele silputulla ruohosipulilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
172
718
11,0 g
5,3 g
13,0 g
4,0 g
2,3 g
2,5 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
600 g Kirjolohifileetä,
1 tl Suolaa,
0,5 tl Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli