Kuori ja kuutioi makkara. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Ruskista makkarapalat kasarissa. Siirrä syrjään odottamaan.
Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipulit. Sekoita joukkoon makkarat ja mausteseos. Lisää pavut kastikkeineen, vesi, tomaattisose ja basilika. Keitä muutama minuutti.
Lisää joukkoon pilkotut herkkukurkut. Koristele persiljalla. Tarjoile kastike riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1274
304
23,3 g
8,0 g
11,0 g
1,8 g
1,3 g
12,5 g
2,9 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
1 rkl Texmex-mausteseosta,
2 dl Vettä,
2 rkl Tomaattisosetta,
1 tl Basilikaa,
Persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli