Mozzarellavartaat
8 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 8 kpl | varrastikkua |
| 200 g | mozzarellaa |
| 100 g | kevyesti savustettua - tai ilmakuivattua kinkkua |
| 150 g | viinirypäleitä (siemenettömiä) |
| 7 dl | mansikoita |
- 1.
Paloittele mozzarellajuusto. Pese viinirypäleet. Halkaise rypäleet ja poista siemenet, jos et käytä siemenettömiä. Työnnä varrastikkuihin vuorotellen juustoa, kinkkua, rypäleitä ja mansikoita. Tarjoile noutopöydässä, alkupalana tai vaikkapa salaatin kanssa.0705
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 8 kpl | varrastikkua |
| 200 g | mozzarellaa |
| 100 g | kevyesti savustettua - tai ilmakuivattua kinkkua |
| 150 g | viinirypäleitä (siemenettömiä) |
| 7 dl | mansikoita |
Valmistus
- 1
Paloittele mozzarellajuusto. Pese viinirypäleet. Halkaise rypäleet ja poista siemenet, jos et käytä siemenettömiä. Työnnä varrastikkuihin vuorotellen juustoa, kinkkua, rypäleitä ja mansikoita. Tarjoile noutopöydässä, alkupalana tai vaikkapa salaatin kanssa.0705
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























