Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mureat vartaat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Naudan ulkofileetä
400 g
Porsaan sisäfileetä
170 g
Pekonia
4 kpl
Sipulia

Marinadi:

4 rkl
Soijaa
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Punaviinietikkaa
1 rkl
Siirappia
1/2 tl
Kanelia
1/4 tl
Chilijauhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa fileet reiluiksi pihveiksi poikkisyin ja nuiji kevyesti. Leikkaa pihvit reiluiksi paloiksi. Valmista marinadi. Pane lihapalat marinoitumaan kulhoon muutamaksi tunniksi. Leikkaa sipulit suuriksi lohkoiksi. Kääräise pekoniviipaleet sipulilohkojen ympärille. Pujota grillitikkuihin vuorotellen lihoja ja pekonisipuleita. Grillaa vartaita kohtalaisella lämmöllä muutaman kerran käännellen 8-10 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 3.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.