Mureat vartaat

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gnaudan ulkofileetä
400 gporsaan sisäfileetä
170 gpekonia
4 kplsipulia

Marinadi:

4 rklsoijaa
2 rklöljyä
1 rklpunaviinietikkaa
1 rklsiirappia
1/2 tlkanelia
1/4 tlchilijauhetta

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa fileet reiluiksi pihveiksi poikkisyin ja nuiji kevyesti. Leikkaa pihvit reiluiksi paloiksi. Valmista marinadi. Pane lihapalat marinoitumaan kulhoon muutamaksi tunniksi. Leikkaa sipulit suuriksi lohkoiksi. Kääräise pekoniviipaleet sipulilohkojen ympärille. Pujota grillitikkuihin vuorotellen lihoja ja pekonisipuleita. Grillaa vartaita kohtalaisella lämmöllä muutaman kerran käännellen 8-10 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 12.11.2025

Samankaltaisia reseptejä