Mureat vartaat

Nappaa talteen!
| 300 g | naudan ulkofileetä |
| 400 g | porsaan sisäfileetä |
| 170 g | pekonia |
| 4 kpl | sipulia |
| Marinadi: | |
|---|---|
| 4 rkl | soijaa |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 rkl | siirappia |
| 1/2 tl | kanelia |
| 1/4 tl | chilijauhetta |
- 1.
Leikkaa fileet reiluiksi pihveiksi poikkisyin ja nuiji kevyesti. Leikkaa pihvit reiluiksi paloiksi. Valmista marinadi. Pane lihapalat marinoitumaan kulhoon muutamaksi tunniksi. Leikkaa sipulit suuriksi lohkoiksi. Kääräise pekoniviipaleet sipulilohkojen ympärille. Pujota grillitikkuihin vuorotellen lihoja ja pekonisipuleita. Grillaa vartaita kohtalaisella lämmöllä muutaman kerran käännellen 8-10 minuuttia.
Mureat vartaat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | naudan ulkofileetä |
| 400 g | porsaan sisäfileetä |
| 170 g | pekonia |
| 4 kpl | sipulia |
Marinadi: | |
| 4 rkl | soijaa |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 rkl | siirappia |
| 1/2 tl | kanelia |
| 1/4 tl | chilijauhetta |
Valmistus
- 1
Leikkaa fileet reiluiksi pihveiksi poikkisyin ja nuiji kevyesti. Leikkaa pihvit reiluiksi paloiksi. Valmista marinadi. Pane lihapalat marinoitumaan kulhoon muutamaksi tunniksi. Leikkaa sipulit suuriksi lohkoiksi. Kääräise pekoniviipaleet sipulilohkojen ympärille. Pujota grillitikkuihin vuorotellen lihoja ja pekonisipuleita. Grillaa vartaita kohtalaisella lämmöllä muutaman kerran käännellen 8-10 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























