Mustikkapiirakan makuinen tuorepuuro - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mustikkapiirakan makuinen tuorepuuro

Mustikkapiirakan makuinen tuorepuuro
Annokset
2
Valmistusaika
Tunti
Kun maustat tuorepuuron vaniljasokerilla ja kardemummalla, se maistuu mustikkapiirakalta. Valmista välipala jo edellisenä iltana, niin hiutaleet ehtivät turvota pehmeäksi puuroksi.
Jaa Somessa

Ainekset

4 dl
Kaura- tai soijavalmistetta (”jogurttia”)
2 rkl
Juoksevaa hunajaa
1 tl
Vaniljasokeria
1/4 tl
(¼ tl) kardemummaa
2 dl
Mustikoita (pakaste)
1 dl
Pikakaura-ruishiutaleita

Näin teet

1

Lisää mustikat ja puurohiutaleet. Sekoita. Laita seos jääkaappiin vähintään tunniksi, jolloin puurohiutaleet turpoavat ja mustikat sulavat. Voit tehdä tuorepuuron tekeytymään jo edellisenä iltana.

2 dl
Mustikoita (pakaste)
1 dl
Pikakaura-ruishiutaleita
2

Sekoita ja jaa puuro kahteen annoskulhoon.

Resepti
Suvi Rüster
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 8.7.2018
Muokattu: 8.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja61 g122 g
Proteiinia10 g20 g
Rasvaa3 g6 g
Kuituja5 g9 g
Energiaa kj1367 2734
Energiaa kcal327 653

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.25 tl (¼ tl) kardemummaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja61 g122 g
Proteiinia10 g20 g
Rasvaa3 g6 g
Kuituja5 g9 g
Energiaa kj1367 2734
Energiaa kcal327 653

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.25 tl (¼ tl) kardemummaa

Resepti
Suvi Rüster
Kuvat
Panu Pälviä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.