Mustikkapiirakan makuinen tuorepuuro - Yhteishyvä

Mustikkapiirakan makuinen tuorepuuro

Mustikkapiirakan makuinen tuorepuuro
Annokset
2
Kun maustat tuorepuuron vaniljasokerilla ja kardemummalla, se maistuu mustikkapiirakalta. Valmista välipala jo edellisenä iltana, niin hiutaleet ehtivät turvota pehmeäksi puuroksi.
Jaa Somessa

Ainekset

4 dl
Kaura- tai soijavalmistetta (”jogurttia”)
2 rkl
Juoksevaa hunajaa
1 tl
Vaniljasokeria

Näin teet

1

Lisää mustikat ja puurohiutaleet. Sekoita. Laita seos jääkaappiin vähintään tunniksi, jolloin puurohiutaleet turpoavat ja mustikat sulavat. Voit tehdä tuorepuuron tekeytymään jo edellisenä iltana.

2

Sekoita ja jaa puuro kahteen annoskulhoon.

Resepti
Suvi Rüster
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 8.7.2018
Muokattu: 9.8.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja47 g94 g
Proteiinia8 g16 g
Rasvaa2 g4 g
Kuituja1 g1 g
Energiaa kj1022 2044
Energiaa kcal244 488

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja47 g94 g
Proteiinia8 g16 g
Rasvaa2 g4 g
Kuituja1 g1 g
Energiaa kj1022 2044
Energiaa kcal244 488
Resepti
Suvi Rüster

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.