Mustikkasuun suklaapuuro | Tuorepuurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Mustikkasuun suklaapuuro

Mustikkasuun suklaapuuro

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta
Mustikoista, kaurahiutaleista ja kaurakaakaojuomasta valmistuu ihana suklaapuuro. Tämä lapsillekin takuuvarmasti maistuva puuro sopii mainiosti esimerkiksi välipalaksi.

Ainekset

2 dl
Kaurakaakaojuomaa
2 1/2 dl
Kaurahiutaleita
2 dl
Mustikoita (pakaste)
2 rkl
Hunajaa
1 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa kaurakaakaojuoma sauvasekoittimen kulhoon. Kaada kaurahiutaleet joukkoon. Lisää jäiset mustikat, hunaja ja vaniljasokeri. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Osa mustikoista saa jäädä kokonaiseksi.

2 dl
Kaurakaakaojuomaa
2 1/2 dl
Kaurahiutaleita
2 dl
Mustikoita (pakaste)
2 rkl
Hunajaa
1 tl
Vaniljasokeria
2

Anna puuron turvota jääkaapissa vähintään 2 tuntia.

Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 19.4.2018
Muokattu: 10.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

361

86

1,1 g

0,1 g

15,3 g

6,9 g

2,0 g

2,1 g

0,0 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli