Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopea tabbouleh-salaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 dl
Couscoussuurimoita
2 dl
Kiehuvaa kana- tai kasvislientä
2 kpl
Tomaattia
1/2 kpl
Kurkkua
Muutama sipulinvarsi
1 kpl
Ruukku minttua
1 kpl
Sitruunanmehu
2 rkl
Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kaada couscousin päälle kiehuva kanaliemi. Peitä kulho kelmulla ja anna vetäytyä 5 minuuttia. Sekoita jyvät haarukalla irtonaisiksi.

Leikkaa tomaatit ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna kevätsipuli ja yrtit. Sekoita kulhossa kaikki aineet keskenään ja valuta kastikkeeksi sitruunanmehua ja öljyä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.2.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.