Nopea tabbouleh-salaatti
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 2 dl | couscoussuurimoita |
| 2 dl | kiehuvaa kana- tai kasvislientä |
| 2 kpl | tomaattia |
| 1/2 kpl | kurkkua |
| muutama sipulinvarsi | |
| 1 kpl | ruukku minttua |
| 1 kpl | sitruunanmehu |
| 2 rkl | öljyä |
- 1.
Kaada couscousin päälle kiehuva kanaliemi. Peitä kulho kelmulla ja anna vetäytyä 5 minuuttia. Sekoita jyvät haarukalla irtonaisiksi.
Leikkaa tomaatit ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna kevätsipuli ja yrtit. Sekoita kulhossa kaikki aineet keskenään ja valuta kastikkeeksi sitruunanmehua ja öljyä.
Nopea tabbouleh-salaatti
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 dl | couscoussuurimoita |
| 2 dl | kiehuvaa kana- tai kasvislientä |
| 2 kpl | tomaattia |
| 1/2 kpl | kurkkua |
| muutama sipulinvarsi | |
| 1 kpl | ruukku minttua |
| 1 kpl | sitruunanmehu |
| 2 rkl | öljyä |
Valmistus
- 1
Kaada couscousin päälle kiehuva kanaliemi. Peitä kulho kelmulla ja anna vetäytyä 5 minuuttia. Sekoita jyvät haarukalla irtonaisiksi.
Leikkaa tomaatit ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna kevätsipuli ja yrtit. Sekoita kulhossa kaikki aineet keskenään ja valuta kastikkeeksi sitruunanmehua ja öljyä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























