Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopeat juustoiset jauhelihapihvit

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Helpot ja nopeat jauhelihapihvit saavat mehevyytensä tuorejuustosta. Näihin pihveihin tarvitset vain kolme ainesta ja mausteet. Tarjoa pihvit esimerkiki muhammara-paprikatahnan kanssa.

Ainekset

700 g
(1 pkt) naudan jauhelihaa
200 g
(1 rs) ruohosipulituorejuustoa
1 kpl
sipuli
1 tl
mustapippuria rouhittuna
1/2 tl
suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kaikki pihvien ainekset kulhossa käsin vaivaten.

1 kpl
sipuli
700 g
(1 pkt) naudan jauhelihaa
200 g
(1 rs) ruohosipulituorejuustoa
1 tl
mustapippuria rouhittuna
1/2 tl
suolaa
2

Muotoile pihvit kostutetuin käsin ja grillaa parilalla kypsiksi muutama minuutti molemmin puolin pihvien paksuudesta riippuen.

Vinkki: Tarjoa pihvien kastikkeena muhammara-paprikatahnaa.

Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 21.7.2020
|
Muokattu: 3.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

375

1569

22,8 g

10,3 g

1,8 g

1,5 g

0,5 g

40,0 g

1,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli