Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Säädä uuni 225 asteeseen.
Puolita sulaneet taikinalevyt kahdeksi neliöksi. Leikkaa jokaisen neliön kulmiin viilto keskustaa kohti. Vatkaa kananmunan rakenne rikki. Sipaise taikinaneliöiden keskustoihin kananmunaa. Käännä joka toinen sakara keskelle ja nipistä hyvin kiinni. Laita neliöiden keskelle sakaroiden päälle vajaa ruokalusikallinen pähkinä-suklaalevitettä.
Voitele tortut lopulla munalla ja ripottele pähkinä-suklaalevitteen päälle pähkinärouhetta.
Laita tortut leivinpaperille pellille. Paista uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes tortut ovat saaneet sopivasti väriä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
28
119
2,5 g
0,2 g
0,1 g
0,1 g
0,6 g
1,2 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
500 g torttutaikinalevyjä (pakaste),
prk (à 350 g) pähkinä-suklaalevitettä (Nutella).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli