Kuutioi omenat, laita kulhoon ja purista lime päälle. Sekoita sokeri ja mausteet joukkoon.
Yhdistä liemen ainekset kattilassa ja keitä 3 minuuttia.
Jaa täyte tortillalettujen keskelle. Taita letun vastakkaiset reunat täytteen päälle ja rullaa poikittain kääryleiksi. Laita rullat vierekkäin pieneen vuokaan, kaada lämmin liemi päälle ja ripota kanelia pinnalle. Anna maustua 15 minuuttia, käännä ja odota vielä 15 minuuttia.
Kypsennä rullia 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Lusikoi 5 minuutin välein lientä vuoan pohjalta rullien päälle. Tarjoa lämpiminä kinuskikastikkeen kanssa.
Vinkki: Valmistele rullat etukäteen ja kuumenna juuri ennen tarjoamista.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1203
288
11,3 g
2,8 g
41,5 g
22,3 g
3,0 g
3,3 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Kanelia,
1 dl Kinuskikastiketta,
Limen mehu,
0,25 tl (1/4 tl) neilikkaa,
0,25 tl (1/4 tl) chilijauhetta,
Limen mehu,
0,5 dl Fariinisokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli