Kuutioi omenat, laita kulhoon ja purista lime päälle. Sekoita sokeri ja mausteet joukkoon.
Yhdistä liemen ainekset kattilassa ja keitä 3 minuuttia.
Jaa täyte tortillalettujen keskelle. Taita letun vastakkaiset reunat täytteen päälle ja rullaa poikittain kääryleiksi. Laita rullat vierekkäin pieneen vuokaan, kaada lämmin liemi päälle ja ripota kanelia pinnalle. Anna maustua 15 minuuttia, käännä ja odota vielä 15 minuuttia.
Kypsennä rullia 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Lusikoi 5 minuutin välein lientä vuoan pohjalta rullien päälle. Tarjoa lämpiminä kinuskikastikkeen kanssa.
Vinkki: Valmistele rullat etukäteen ja kuumenna juuri ennen tarjoamista.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
288
1203
11,3 g
2,8 g
41,5 g
22,3 g
3,0 g
3,3 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Kanelia,
1 dl Kinuskikastiketta,
Limen mehu,
0,25 tl (1/4 tl) neilikkaa,
0,25 tl (1/4 tl) chilijauhetta,
Limen mehu,
0,5 dl Fariinisokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli