
Paahdettu paprika-fetadippi ja tuorenäkkäri
Ainekset
Valmistus
Huuhtele paprikat. Halkaise paprikat, poista kanta ja siemenkota. Aseta paprikat leivinpaperille pellille leikkauspinta alaspäin. Paahda 225-asteisessa uunissa toiseksi ylimmällä tasolla noin 10 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä.
Kuori valkosipuli. Soseuta kaikki ainekset sauvasekoittimella kulhossa tasaiseksi tahnaksi.
Vinkki: Lisää joukkoon chiliä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
194
812
16,5 g
6,8 g
4,0 g
4,0 g
1,5 g
7,5 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
220 g (1 pkt, 8 kpl) tuorenäkkäriä (Sitkas) ,
valkosipulinkynsi ,
ripaus suolaa,
ripaus mustapippuria rouhittuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli