Paahdetut kikherneet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paahdetut kikherneet

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Paahdetut kikherneet sopivat naposteluun sekä keiton ja salaatin lisäkkeeksi. Kihkernelisäke syntyy helposti esikeitetyistä kikherneistä.

Ainekset

1 kpl
(400/265 g) esikeitettyjä kikherneitä
2 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Juustokuminaa
1 tl
Sokeria
1/2 tl
Sambal oelek -chilitahnaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta kikherneet ja sekoita kulhossa öljyn ja mausteiden kanssa. Levitä kikherneet leivinpaperoidulle uunipellille ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia muutaman kerran sekoittaen.

Vinkki: Paahdetut kikherneet sopivat naposteluun, keiton ja salaatin lisäkkeeksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2015
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1290

308

28,0 g

4,0 g

11,0 g

4,0 g

2,0 g

3,0 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Juustokuminaa,

0,5 tl Sambal oelek -chilitahnaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli