Valuta kikherneet ja sekoita kulhossa öljyn ja mausteiden kanssa. Levitä kikherneet leivinpaperoidulle uunipellille ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia muutaman kerran sekoittaen.
Vinkki Paahdetut kikherneet sopivat naposteluun, keiton ja salaatin lisäkkeeksi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
308
1290
28,0 g
4,0 g
11,0 g
4,0 g
2,0 g
3,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Juustokuminaa,
0,5 tl Sambal oelek -chilitahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli