Päärynä-banaanipaistos | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Päärynä-banaanipaistos

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Päärynät ja banaanit sopivat mainiosti kaurapaistokseen. Vain muutamasta aineksesta syntyvä herkku on edullinen ja helppo valmistaa.

Ruokavaliot

Ainekset

75 g
Margariinia tai voita
3 rkl
Fariinisokeria
2 dl
Kaurahiutaleita
3 rkl
Kookoshiutaleita

lisäksi

2 kpl
Kiinteää päärynää
1 kpl
Banaani
1/2 tl
Kanelia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata rasva kattilassa. Nosta kattila syrjään ja sekoita joukkoon fariinisokeri, kaura- ja kookoshiutaleet. Pese ja paloittele päärynät uuninkestäviin annoskulhoihin. Jaa joukkoon pilkottu banaani. Ripottele päälle hieman kanelia. Jaa pinnalle kauramuruseos. Kypsennä 200-asteisessa uunissa keskitasolla 15–18 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.