Paholaisen hillo
Ainekset
Valmistus
Hienonna chilit. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota chiliä ja sipuleita öljyssä kattilassa sekoitellen hetki.
Lisää tomaatit liemineen ja painele niitä rikki kauhalla kattilan reunoja vasten. Lisää loput ainekset. Anna seoksen kiehua hiljalleen noin 45 minuuttia välillä sekoittaen.
Soseuta kastike halutessasi sauvasekoittimella sileäksi ja purkita puhtaisiin tölkkeihin.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
105
440
4,7 g
0,3 g
12,5 g
11,3 g
2,2 g
1,3 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli