Palermon kanapasta uunissa | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
 Palermon kanapasta uunissa

Palermon kanapasta uunissa

timer-iconNoin tunti  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Lempeän täyteläinen, currylla maustettu broileripasta uunissa eli Palermon pasta on klassikko, joka maistuu koko perheelle. Tämä kouluruokien suosikki, mehevän juustoinen ja helposti valmistuva pasta saa piristystä sitruunasta.

Ainekset

300 g
(1 pkt) broilerin fileesuikaleita (maustamaton)
1 kpl
sipuli
1 kpl
sitruuna
9 dl
vettä
1/2 rkl
rypsiöljyä
1 1/2 tl
currya
1 tl
Välimeren yrttiseosta
1 rkl
vehnäjauhoja
1 kpl
kana-annosfondi
2 1/2 dl
(1 prk) juustokermaa
300 g
gnocchi-pastaa
170 g
1 (ps) juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ota broileri huoneenlämpöön. Kuori ja hienonna sipuli. Pese sitruuna ja purista mehu. Pane vesi kuumenemaan vedenkeittimeen tai kattilaan.

300 g
(1 pkt) broilerin fileesuikaleita (maustamaton)
1 kpl
sipuli
1 kpl
sitruuna
9 dl
vettä
2

Ruskista broileri öljyssä pannulla. Lisää sipulit ja jatka paistamista muutama minuutti. Mausta currylla ja yrttiseoksella. Ripottele vehnäjauhot joukkoon ja sekoita. Lisää fondi ja kerma, kuumenna kiehuvaksi. Lisää lopuksi sitruunanmehu.

300 g
(1 pkt) broilerin fileesuikaleita (maustamaton)
1/2 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
sipuli
1 1/2 tl
currya
1 tl
Välimeren yrttiseosta
1 rkl
vehnäjauhoja
1 kpl
kana-annosfondi
2 1/2 dl
(1 prk) juustokermaa
1 kpl
sitruuna
3

Kaada raaka pasta kevyesti öljyttyyn uunivuokaan (25 x 35 cm). Sekoita broilerikastike ja juustoraaste joukkoon. Kaada kuuma vesi vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa 30−35 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

300 g
gnocchi-pastaa
170 g
1 (ps) juustoraastetta
9 dl
vettä
Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 22.10.2020
Muokattu: 27.10.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1654

395

17,0 g

8,5 g

37,0 g

2,2 g

1,8 g

21,2 g

1,9 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

9 dl vettä,

1,5 tl currya,

1 tl Välimeren yrttiseosta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli