Lado ruisnapit tarjoiluvadille. Laita tuorejuusto kulhoon ja silppua joukkoon punasipuli ja rucola. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Sekoita tasaiseksi.
Laita pursotinpussiin suuriaukkoinen tylla eli pursotinterä. Lusikoi täyte pussiin. Pursota täyte ruisnapeille. Leikkaa parmankinkusta pieniä paloja ja kääri ne ruusukkeiksi. Koristele ruisnapit parmankinkulla ja rouhi pinnalle mustapippuria. Koristele tarjoiluvati rucolalla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
282
67
3,4 g
2,0 g
6,8 g
0,6 g
1,8 g
1,4 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kourallinen rucolaa,
Mustapippuria,
Muutama viipale parmankinkkua,
Mustapippuria,
Rucolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli