Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parmankinkku-ruisnapit

Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

20 kpl
Pieniä ruisnappeja
200 g
Tuorejuustoa (esimerkiksi aurinkokuivattu tomaatti)
1 kpl
Punasipuli
Kourallinen rucolaa
Mustapippuria

Pinnalle

Muutama viipale parmankinkkua
Mustapippuria
Rucolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lado ruisnapit tarjoiluvadille. Laita tuorejuusto kulhoon ja silppua joukkoon punasipuli ja rucola. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Sekoita tasaiseksi.

Laita pursotinpussiin suuriaukkoinen tylla eli pursotinterä. Lusikoi täyte pussiin. Pursota täyte ruisnapeille. Leikkaa parmankinkusta pieniä paloja ja kääri ne ruusukkeiksi. Koristele ruisnapit parmankinkulla ja rouhi pinnalle mustapippuria. Koristele tarjoiluvati rucolalla.

Miltä maistui?
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 1.5.2013
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

67

282

3,4 g

2,0 g

6,8 g

0,6 g

1,8 g

1,4 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Kourallinen rucolaa,

Mustapippuria,

Muutama viipale parmankinkkua,

Mustapippuria,

Rucolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli