Lado ruisnapit tarjoiluvadille. Laita tuorejuusto kulhoon ja silppua joukkoon punasipuli ja rucola. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Sekoita tasaiseksi.
Laita pursotinpussiin suuriaukkoinen tylla eli pursotinterä. Lusikoi täyte pussiin. Pursota täyte ruisnapeille. Leikkaa parmankinkusta pieniä paloja ja kääri ne ruusukkeiksi. Koristele ruisnapit parmankinkulla ja rouhi pinnalle mustapippuria. Koristele tarjoiluvati rucolalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
67
282
3,4 g
2,0 g
6,8 g
0,6 g
1,8 g
1,4 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kourallinen rucolaa,
Mustapippuria,
Muutama viipale parmankinkkua,
Mustapippuria,
Rucolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli