Parmankinkku-ruisnapit | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Parmankinkku-ruisnapit

Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

20 kpl
Pieniä ruisnappeja
200 g
Tuorejuustoa (esimerkiksi aurinkokuivattu tomaatti)
1 kpl
Punasipuli
Kourallinen rucolaa
Mustapippuria

pinnalle

Muutama viipale parmankinkkua
Mustapippuria
Rucolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lado ruisnapit tarjoiluvadille. Laita tuorejuusto kulhoon ja silppua joukkoon punasipuli ja rucola. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Sekoita tasaiseksi.

Laita pursotinpussiin suuriaukkoinen tylla eli pursotinterä. Lusikoi täyte pussiin. Pursota täyte ruisnapeille. Leikkaa parmankinkusta pieniä paloja ja kääri ne ruusukkeiksi. Koristele ruisnapit parmankinkulla ja rouhi pinnalle mustapippuria. Koristele tarjoiluvati rucolalla.

Resepti:
Hellapoliisi
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 1.5.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

282

67

3,4 g

2,0 g

6,8 g

0,6 g

1,8 g

1,4 g

0,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Kourallinen rucolaa,

Mustapippuria,

Muutama viipale parmankinkkua,

Mustapippuria,

Rucolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli