Parsakaali-purjokeitto - Yhteishyvä

Parsakaali-purjokeitto

???
Annokset
4
Ruokavalio
Kasvissosekeitossa on purjoa, perunaa ja parsakaalia. Kasviskeitto saa makua ja täyteläisyyttä mascarponejuustosta.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(200 g) purjo
2 kpl
(150 g) jauhoista perunaa
25 g
Voita
8 dl
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutio
1 kpl
(300 g) parsakaali
1 kpl
(200 g) mascarponejuustoa

Näin teet

1

Halkaise purjo ja huuhtele hyvin. Pilko pieniksi. Kuori ja paloittele perunat. Kääntele purjoa voissa kattilan pohjalla muutama minuutti. Lisää vesi, liemikuutiot ja perunat. Keitä 5 minuuttia.

Paloittele parsakaali ja lisää keittoon. Keitä täysin kypsiksi, noin 8 minuuttia. Lisää mascarponejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 29.12.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g29 g
Proteiinia4 g17 g
Rasvaa8 g32 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj530 2118
Energiaa kcal127 506

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 8 dl Vettä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g29 g
Proteiinia4 g17 g
Rasvaa8 g32 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj530 2118
Energiaa kcal127 506

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 8 dl Vettä

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.