Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parsakaali-purjokeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kasvissosekeitossa on purjoa, perunaa ja parsakaalia. Kasviskeitto saa makua ja täyteläisyyttä mascarponejuustosta.

Ainekset

1 kpl
(200 g) purjo
2 kpl
(150 g) jauhoista perunaa
25 g
Voita
8 dl
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutio
1 kpl
(300 g) parsakaali
1 kpl
(200 g) mascarponejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise purjo ja huuhtele hyvin. Pilko pieniksi. Kuori ja paloittele perunat. Kääntele purjoa voissa kattilan pohjalla muutama minuutti. Lisää vesi, liemikuutiot ja perunat. Keitä 5 minuuttia.

Paloittele parsakaali ja lisää keittoon. Keitä täysin kypsiksi, noin 8 minuuttia. Lisää mascarponejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 29.12.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

127

530

8,0 g

4,8 g

7,3 g

2,5 g

2,3 g

4,3 g

2,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

8 dl Vettä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli