Parsakaali-purjokeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parsakaali-purjokeitto

???
Annokset
4
Ruokavalio
Kasvissosekeitossa on purjoa, perunaa ja parsakaalia. Kasviskeitto saa makua ja täyteläisyyttä mascarponejuustosta.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(200 g) purjo
2 kpl
(150 g) jauhoista perunaa
25 g
Voita
8 dl
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutio
1 kpl
(300 g) parsakaali
1 kpl
(200 g) mascarponejuustoa

Näin teet

1

Halkaise purjo ja huuhtele hyvin. Pilko pieniksi. Kuori ja paloittele perunat. Kääntele purjoa voissa kattilan pohjalla muutama minuutti. Lisää vesi, liemikuutiot ja perunat. Keitä 5 minuuttia.

Paloittele parsakaali ja lisää keittoon. Keitä täysin kypsiksi, noin 8 minuuttia. Lisää mascarponejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 29.12.2015
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj530 2118
Energiaa kcal127 506
Rasvaa8.0 g32.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa4.8 g19.0 g
Hiilihydraatteja7.3 g29.0 g
Sokereita2.5 g10.0 g
Kuituja2.3 g9.0 g
Proteiinia4.3 g17.0 g
Suolaa2.7 g10.6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 8 dl Vettä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj530 2118
Energiaa kcal127 506
Rasvaa8.0 g32.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa4.8 g19.0 g
Hiilihydraatteja7.3 g29.0 g
Sokereita2.5 g10.0 g
Kuituja2.3 g9.0 g
Proteiinia4.3 g17.0 g
Suolaa2.7 g10.6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 8 dl Vettä

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.